Administratie laten verwerken

Als ondernemer wil je natuurlijk het liefst met ondernemen bezig zijn. Wanneer je jouw administratie dan niet zelf wilt invoeren kunnen wij dit voor je doen. Dit kan wekelijks, maandelijks of per kwartaal. Of je dit nou digitaal of in een oude schoenendoos aanlevert, beide is geen probleem. Wij helpen je er graag mee!

Up-to-date krijgen en houden

Wij helpen je graag bij het op orde krijgen en houden van je administratie. Wanneer er door drukte of door een andere oorzaak een achterstand is ontstaan is het soms moeilijk om deze weer up-to-date te krijgen. Waar start je en in welke volgorde verwerk je wat… Wij hebben ruime ervaring en draaien ons hand niet om voor dit soort klusjes.
Wij verzorgen de administratie invoer voor verschillende klanten. Elke onderneming is anders en waar bij het ene bedrijf de stand van zaken dagelijks of wekelijk bijgewerkt moet zijn om overzicht te hebben, is het voor het andere voldoende om dit per maand of zelfs per kwartaal bij te werken.

Aanleveren van administratie

Als wij jouw administratie mogen verwerken dan moeten wij dit natuurlijk wel ontvangen. Een eenvoudige manier van aanleveren is het online delen van een Dropbox of Google Drive map. Via deze platforms kun je ook eenvoudig bonnetjes scannen / fotograferen en in de map zetten / uploaden.
Voor diverse klanten beheren wij ook hun administratie mailbox. Hier worden de facturen naar toe gestuurd en na goedkeuring kunnen wij ze in de administratie verwerken. Wanneer je als ondernemer niet zo handig bent met computers dan is ook mogelijk om je papieren administratie op kantoor af te geven, geen probleem.

Online boekhoudprogramma

De meeste boekhoudprogramma’s hebben inmiddels een online versie. Wij zijn reseller van “XPS online boekhoudsoftware” en kunnen zo gemakkelijk een boekhouding voor je bedrijf opzetten. Wij hebben dan samen altijd toegang tot de laatste stand van zaken van jouw financiële administratie. Enkele voordelen van in de cloud werken zijn dat je overal ter wereld bij je boekhouding kan en dat de software leverancier voor beveiliging en back-ups van je administratie zorgt. Wel zo gemakkelijk!
Naast XPS hebben wij ervaring met de meeste boekhoudpakketten of kunnen onze weg hier snel in vinden. Boekhouden gebeurt namelijk binnen alle pakketten op dezelfde manier en als ervaren administrateurs vinden wij snel de knoppen die wij nodig hebben.

Wij komen ook op locatie

Met Administratieve Extra Handen komen wij bij onze klanten op kantoor. Meestal starten trajecten met het wegwerken van achterstanden. Het invoeren van stapels facturen, om deze vervolgens af te letteren tegen de banktransacties. Als de administratie weer up-to-date is kunnen wij kijken naar een efficiëntere manier van de administratie bijhouden en de workflow hieromheen. Wij blijven de klanten net zo lang ondersteunen tot zij geen financiële vraagstukken meer hebben en het proces zelf goed op orde hebben. Soms betekent dit dat er iemand wordt aangenomen en soms is dat niet nodig, omdat de processen beter lopen. Bezoek de website www.ExtraHanden.nl voor informatie, referenties en meer.

Snelheid

Administratie is voor ons dagelijkse kost. Daarom kunnen wij efficiënter werken dan iemand die de administratie ernaast doet.

Digitaal

Wij werken in een online omgeving en krijgen daarom het liefst de oude schoenendoos met bonnen via de cloud binnen. Een gedeelde Dropbox of Google Drive is voor ons een fijne manier van werken.

Papier

Sommige klanten brengen gewoon liever hun papieren administratie bij ons langs. Dit kan natuurlijk, wij zorgen er dan gewoon voor dat deze in de online boekhouding terecht komt.

Heb je nog vragen?

Stuur een email via onderstaande button of bel ons tijdens kantooruren.
Dan bespreken wij jouw behoeftes en de mogelijkheden.