085 - 060 1441 info@basadministratie.nl

Belastingzaken.

BAS administratie is een administratiekantoor en biedt alle diensten aan die je daarbij kunt verwachten:
– Belastingzaken (zoals: OB, IB en VPB)
– Financiële vraagstukken
– Strategisch advies en coaching
– (loon)Administratie

BAS administratie richt zich op Starters, ZZP’ers en kleine ondernemers die wel wat hulp kunnen gebruiken zodat zij zich kunnen bezighouden met ondernemen.

Starters
Als starter ligt je focus in de eerste plaats op het bouwen van je eigen onderneming. Daarnaast moet je je bezighouden met het bijhouden van je administratie, het aangeven en betalen van de belasting en kom je erachter welke verplichtingen het ondernemen nog meer met zich meebrengt. Dit is zeker in het begin niet altijd makkelijk te combineren met het ondernemen en daarom kan BAS administratie een uitkomst bieden.

We kunnen je helpen met het inrichten van de processen, het opzetten en/of verwerken van de (financiële) administratie, het verzorgen van de salarisadministratie en met het indienen van de belastingaangiftes. Omdat je eigen bedrijf beginnen al duur genoeg is, hebben wij een speciaal starterspakket samengesteld. Bekijk het starterspakket op de diensten en tarieven pagina.

werkwijze

Lijken al die cijfers soms abracadabra voor je? Vind je het moeilijk deze te vertalen naar je beleid? Heb je een belastingdienstaangifte achterstand? Soms is het handig om zelf de touwtjes in handen te houden en hierbij gecoacht of geadviseerd te worden. Samen sparren levert vaak nieuwe inzichten en andere antwoorden op. Wij kunnen zo valkuilen aan het licht brengen en hiermee risico’s verkleinen.

BAS administratie begeleidt je graag in het maken van strategische keuzes en laat je met een andere blik beter inzicht krijgen in de financiële administratie en werkprocessen. Wil je dit één keer of misschien wel vaker? Met mijn ervaring als financial controller help ik je te zien, begrijpen en op tijd bij te sturen.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?
Neem gerust eens contact met ons op, via mail of telefoon (085 060 1441), dan bespreken wij de mogelijkheden.