Flexplekken

huur een bureau en gebruik een deel van ons kantoor

Ben jij op zoek naar een werkplek?

Jawel, door onze groeiambitie hebben wij per 01-01-2020 een te groot kantoor voor onze huidige bedrijfsopzet. Mede door de Corona vullen wij onze werkplekken ook minder snel dat de planning was. Wij hebben daarom besloten om ondernemers een bureau / flexplek aan te bieden of voor de werknemers die nog niet naar kantoor willen/mogen en het thuis zat zijn 😉 Wil je van onze faciliteiten gebruikmaken? Kom eens kennismaken en proeven of de koffie lekker genoeg is 🤔

Kosten per dag:

€ 15,00 per bureau
€ 16,50 per bureau incl 19′ beeldscherm
€ 17,50 per bureau incl 4k beeldscherm
€ 10,00 per uur vergaderkamer huren (4 personen)
excl BTW
incl gratis koffie / thee
incl 2.4 / 5.0 GHz WiFi
incl gratis parkeren

Neem een kijkje in ons kantoor

BASadministratie

Wij zijn al het vertrouwde van een administratiekantoor, alleen in een nieuw jasje met een frisse, moderne blik op de toekomst. Waar kunnen wij jou mee helpen?

NAAR BELASTINGEN

Administratie verwerken

Wanneer je jouw administratie niet zelf wilt invoeren dan kunnen wij dit voor je doen. Dit kan wekelijks, maandelijks of per kwartaal. Of dit nu digitaal of in de oude schoenendoos wordt aangeleverd, beide is geen probleem.

NAAR ADMINISTRATIE

Salarisadministratie

SimpeleLoonstrook.nl is ons label voor salarisadministratie. Simpele Loonstrook biedt een betaalbare dienst die jou als ondernemer ontzorgt op het gebied van salarisadministratie.

NAAR SALARIS

Heb je nog vragen?

Stuur een email via onderstaande button of bel ons tijdens kantooruren.
Dan bespreken wij jouw behoeftes en de mogelijkheden.