Salarisadministratie

Voor de salarisadministratie hebben wij het label SimpeleLoonstrook.nl opgericht. SimpeleLoonstrook richt zich op het aanbieden van een goede en betaalbare loonstrook. Wij hebben het zo opgezet dat de kosten laag kunnen blijven voor het maken van de loonstroken. Wij rekenen vaste prijzen en deze zijn transparant weergegeven op onze website.

Ga naar SimpeleLoonstrook.nl voor meer informatie, kosten en voorbeelden.

SimpeleLoonstrook.nl

Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie is specialistenwerk, maar wij zijn van mening dat je dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Daarom is SimpeleLoonstrook gespecialiseerd in het voeren van de salarisadministratie op een eenvoudige manier. Door geautomatiseerde en gestandaardiseerde processen kunnen wij de ‘dure’ mensenuren minimaal houden en verzorgen wij jouw salarisadministratie voor een scherpe prijs.

Voor alle ondernemers

Ben je een startende ondernemer, heb je een kleine, middelgrote of grote onderneming of ben je een DGA, elke ondernemer met personeel heeft te maken met een salarisadministratie. Voor de één vanzelfsprekend, voor de ander een hele klus. Ben je op zoek naar advies, of denk je aan het uitbesteden van jouw salarisadministratie? SimpeleLoonstrook is er voor alle ondernemers van Nederland.

Alles online

SimpeleLoonstrook.nl werkt volledig digitaal. Zowel jij als je werknemers ontvangen elke maand de loonstroken en loonheffing in een online portal. Tevens ontvang je per mail een melding hiervan.
Lekker veilig en simpel.

Experts

Bij SimpeleLoonstrook vinden we het belangrijk dat je als ondernemer snel kunt schakelen. Daarom staan onze experts elke werkdag klaar voor al jouw e-mails en telefoontjes.
Lekker servicegericht!

Ontzorgen

Laat ons jouw salarisadministratie verzorgen. Dan zorgen wij er voor dat jij meer tijd hebt om je te focussen op de dingen die je écht leuk vindt aan het ondernemerschap!.

Online portal, veilig en alle documenten op één centrale plek

Werkgeversportal:

Alle documenten op één centrale plek binnen onze online werkgeversportal. Denk hierbij aan; loonstroken, jaaropgaves, loonheffingsaangiftes, SEPA betaalbestanden, loonjournaalposten en cumulatieve jaaroverzichten.

Belastingdienst:

Via onze software sturen wij maandelijks de salarisinformatie ook naar de Belastingdienst en het UWV. Je hoeft hier als ondernemer dus niet naar om te kijken, je moet alleen de loonheffing op tijd betalen. De te betalen loonheffing ontvang je tijdig via een e-mail met daarin de uiterste betaaldatum, bedrag en betalingskenmerk.

Werknemersportal:

Jouw medewerkers krijgen een login voor hun persoonlijke medewerkersportal. Hier kunnen ze alle loonstroken en jaaropgaves terugvinden die wij voor hen gemaakt hebben. Wanneer de nieuwe loonstrook in de portal staat ontvangen zij tevens hiervan een melding per e-mail.

Pensioenfonds:

Wanneer je aangesloten bent bij een pensioenfonds sturen wij de salarisadministratie informatie ook naar het pensioenfonds. Dit gebeurt met een automatische koppeling via onze software. Vanuit het pensioenfonds ontvang je vervolgens de te betalen pensioenpremies.

Ga naar SimpeleLoonstrook.nl

Heb je nog vragen?

Stuur een email via onderstaande button of bel ons tijdens kantooruren.
Dan bespreken wij jouw behoeftes en de mogelijkheden.