085 - 060 1441 info@basadministratie.nl
BASadministratie

Salarisadministratie

Voor de salarisadministratie hebben wij het label Simpele Loonstrook opgericht. Simpele Loonstrook richt zich op het aanbieden van een goede en betaalbare loonstrook. Wij hebben het zo opgezet dat de kosten laag kunnen blijven voor het maken van de loonstroken. Wij rekenen vaste prijzen en deze zijn transparant weergegeven op onze website.

Ga naar SimpeleLoonstrook.nl voor meer informatie, kosten en voorbeelden.

Digitaal

SimpeleLoonstrook.nl werkt volledig digitaal. Zowel jij als je werknemers ontvangen elke maand de loonstroken en loonheffing per mail. Lekker simpel.

w

Experts

Bij Simpele Loonstrook vinden we het belangrijk dat je als ondernemer snel kunt schakelen. Daarom staan onze experts elke dag klaar voor al jouw vragen. Lekker servicegericht!

Ontzorgen

Laat ons jouw salarisadministratie verzorgen, dan zorgen wij er voor dat jij meer tijd hebt om je te focussen op de dingen die je écht leuk vindt aan het ondernemerschap!

Sacabilles B.V.

  Ewald Verhoog
  DGA

“Ik heb 3 jaar geleden Simpele Loonstrook gekozen voor het uitbesteden van mijn salarisadministratie. De communicatie is duidelijk met een zeer korte reactietijd, en ik krijg advies precies waar ik het nodig heb. Geweldige ‘value for money!’”

Pro-Stema Staal

  Mario Dodich
  ZZP`er

“Na wat online zoekwerk ben ik bij Simpele Loonstrook terechtgekomen. De prijs kwaliteit verhouding is gewoon goed, en de medewerkers zijn altijd vriendelijk.”

Bio-Juice B.V.

  Herman van Grondelle
  Directeur

“Simpele Loonstrook is een fijn bedrijf met korte lijnen in de communicatie. Ik hoef zelf niets meer te doen voor de salarisadministratie, en dat voor zeer acceptabele prijzen.”  

Raising Results

  Sandra Cnossen
  Directeur

“Via BASadministratie bij Simpele Loonstrook terecht gekomen voor onze loonadministratie. Ze leveren snel de gevraagde gegevens voor een oké prijs.”