085 - 060 1441 info@basadministratie.nl

Wat wij voor jou (kunnen) doen als administratiekantoor

 

BASadministratie is een modern administratiekantoor. Wij werken niet met een ‘uurtje factuurtje instelling’ maar zijn er juist om jou als ondernemer te ontzorgen. Wij willen graag dat jij al je tijd in het ondernemerschap kan steken in plaats van bezig zijn met belastingzaken, administraties of ingewikkelde salarisadministraties.

Maar wat kunnen wij dan precies voor jou betekenen?

Belastingzaken

Voor ondernemers kan het een doorn in het oog zijn, de belastingdienst. Regelingen, wetten, uitzonderingen op de regelingen en wetten over de uitzonderingen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer of heb je er echt even geen tijd voor. Wij helpen je graag bij al jouw belastingzaken, van ingewikkelde aangiftes tot de meest simpele vragen.

Administratie

Administratie, elke ondernemer heeft er mee te maken. De ene ondernemer wat meer dan de andere, maar iedereen moet het doen. Sommigen zijn hier heel handig in, de ander heeft liever wat hulp. Bij ons bepaal jij zelf in hoeverre je geholpen wilt worden. Neem contact op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken! Zie je door de bomen het bos niet meer, of is je to-do list inmiddels net zo groot als je oprichtingsakte van je BV? Misschien zijn onze Administratieve Extra Handen dan wel iets voor jou.

Salarisadministratie

Startende ondernemers, kleine of middelgrote ondernemingen, grote bedrijven of DGA`s; ze hebben allemaal te maken met een salarisadministratie. Ook hier kunnen wij jou adviseren of het volledig uit handen nemen. Kijk voor alle informatie op onze site Simpele Loonstrook.

Financieel advies

Heb je als ondernemer behoefte aan een frisse blik op de financiën van je bedrijf, zou je graag een second opinion krijgen over bepaalde zaken binnen jouw bedrijf of sta je op het punt om een belangrijke beslissing te nemen? Wij kijken graag met je mee om je te adviseren.